Om PA Syd

I midten af 80’erne grundlagde Paul Broe Jørgensen PA Syd, der gennem årene voksede støt og blev områdets førende indenfor lyd til både store og små arrangementer. Men når det gælder større forestillinger, kan lyd sjældent stå alene. Der er også brug for lys.

Det har Brian Johansen ofte stået for, siden han i starten af 90’erne grundlagde BJ Lys, der også hurtigt blev områdets førende indenfor lys.

Gennem mere end 20 år har PA Syd og BJ Lys haft et tæt samarbejde om at levere både lyd, lys og scene til rigtig mange begivenheder og arrangementer i Sønderborg-området.

Da Paul i 2019 besluttede, at det var tid til at gå på pension, var det derfor helt naturligt, at Brian Johansen overtog og førte begge virksomheder videre under et. Udlejningen bliver videreført under PA Syd, mens BJ Lys står for salg, herunder webshoppen bjlys.dk.

State of the art

Både Paul og Brian har gennem alle årene haft et skarpt fokus på at investere. Vil man være førende inden for lys, lyd og scene, kræver det, at man til hver en tid kommer med state of the art udstyr. Og at man er leveringsdygtige i de mærker, kunstnerne efterspørger.

Vi er slet ikke i tvivl om, at den holdning, sammen med vores dygtige og erfarne teknikere, er årsagen til begge virksomheders succes. Og med den rivende, tekniske udvikling, branchen oplever, vil også fremtiden byde på mange spændende investeringer.